Huawei P30 128Gb

kr 5.495,00

Kategori:

Beskrivelse

Huawei P30 din nye kameratelefon

På jakt etter ny mobil med at fantastisk mobilkamera? Da burde du vurdere en Huawei P30, da får du garantert mange gode mobilbilder for pengene. Det er ikke tilfeldig da P står for Photo.

Design inspirert av Norden

Produktdesignerne bak Huawei P30 lot seg inspirere av det unike lyset vi har i Norden og naturens farger når de utviklet det nye flaggskipet. Velg din favoritt blant telefoner i fargene: Breathing crystal, Aurora og Black.

Kamera for de viktige bildene

Ditt nye, tripple leica kamera vil imponer deg og alle du deler bilder med. Det triple kameraet tar bilder på en ny og innovativ måte. Du får med god hjelp av 40MP vidvinkellinse, 16 MP ultra vinvinkellinse og 8MP telefotolinse som tar fotograferingen til nye høyder.

Gode bilder uansett lysforhold

Din nye Huawei P30 er utstyrt med Kirin 980-sensorer med RYYB, som tilfører enda mer lys til bildene dine. Sammen med kunstig intelligens, er resultater 40% mer lys i alle dine foto. Også nattestid vil kameratelefonen med ISO 204800 gi gode bilder. Lang eksponeringstid lar deg fange opp og dele naturens beste øyeblikk.

Unike landskapsbilder med vidvinkel

Din nye vidvinkel-linse gjengir de vakre naturbildene slik du ser dem med det blotte øyet, bare i enda bredere format. Eller kom tett på med makrolinsen som tar detaljerte naturbilder på inntil 2,5 cm avstand.

Enda bedre selfies

Kameraet i front har 32 MP linse for enda bedre bilder. Den kunstige intelligensen vil gjenkjenne ansiktet ditt og tilpasse innstillinger som farger, lys med mer for enda bedre selfies.

Bedre filmsnutter med P30

Kvaliteten og lyset på videoene øker i takt med det gode kameraet. Mobilkameraene på telefonens bakside vil samarbeide så du kan ha menneskene i fokus samtidig som du gjengir det som skjer i bakgrunnen, med tydelige og gode bilder. Huawei P30 forenkler redigering av dine filmer og den kunstige intelligensen gjør det lekende lett å redigere dine videosnutter med kun en berøring.

Maks ut av skjermen

Din nye P30 mobiltelefon er utstyrt med 6.1 tommer* skjerm for å gi de den ultimate opplevelsen. *størrelsen på skjermen er målt diagonalt og inkluderer avrundede hjørner. Den faktiske skjermstørrelsen er noe mindre.

Lås enkelt opp med fingeravtrykk

Du låser enkelt opp din nye Huawei P30 med én hånd. Telefonen gjenkjenner ditt fingeravtrykk for enkel og rask åpning av telefonen med berøring.

Kraftig og rask prosessor

Mobilnyheten er utstyrt med en Kirin 980-prosessor, som er intet mindre enn verdens første 7nm prosessorbrikke. Du kan forvente bedre ytelse med lavere forbruk. I tillegg får du 6GB RAM og 128 ROM som gir god plass til lagring.

Rask ladning for deg på farta

På kun 30 minutter, vil mobilen være 70% ladet så du er klart for nye eventyr. Testen er gjennomført på Huawei lab under 25 graders temperatur med Huawei SuperCharger.