Huawei P30 Pro 128Gb

kr 6.995,00

Kategori:

Beskrivelse

Huawei P30 Pro – for proffere bilder

Design inspirert av Norden

Produktdesignerne bak Huawei P30 Pro lot seg inspirere av det unike lyset vi har i Norden og naturens farger når de utviklet det nye flaggskipet. Velg din favoritt blant telefoner i fargene: Breathing crystal, Aurora og Black.

Kamera for de viktige bildene

Leica kamera som er en fotograf verdig

Din nye Huawei P30 Pro er utstyrt med markedets råeste kamera. Kameraoppsettet åpner opp en ny verden av fotomulighet med mobilbilder du ikke har sett maken til. Lek deg med 10x hybridzoom med 270 mm fokus, 8 MP telelinse, 40MP sensorlinse, 20MP ultra vidvinkellinse og Huawei TOF-kamera.

Gode bilder uansett lysforhold

Din nye Huawei P30 Pro er utstyrt med Kirin 980-sensorer med RYYB, som tilfører enda mer lys til bildene dine. Sammen med kunstig intelligens er resultater 40% mer lys i alle dine foto. Også nattestid vil kameratelefonen med ISO 204800 gi gode bilder. Lang eksponeringstid lar deg fange opp og dele naturens beste øyeblikk.

Unike landskapsbilder med vidvinkel

Din nye vidvinkel-linse gjengir de vakre naturbildene slik du ser dem med det blotte øyet, bare i enda bredere format. Eller kom tett på med makrolinsen som tar detaljerte naturbilder på inntil 2,5 cm avstand.

Enda bedre selfies

Kameraet i front på din Huawei P30 Pro har 32 MP linse. Den kunstige intelligensen vil gjenkjenne ansiktet ditt og tilpasse innstillinger som farger, lys med mer for enda bedre selfies.

Stabil video med P30 Pro

Ofte holder det ikke å fange øyeblikket med stillbilder, og med ny og optisk bildestabilisering foreviger du video av profesjonell kvaliteten. Mobilkameraene på baksiden av telefonen vil samarbeide så du kan ha menneskene i fokus samtidig som du gjengir det som skjer i bakgrunnen, med tydelige og gode bilder. Huawei P30 Pro forenkler redigering av dine filmer, og den kunstige intelligensen gjør det lekende lett å redigere videosnutter med kun en berøring.

P30 er et smykke av en mobil

Den elegante mobilen med OLED skiller seg ut i mobiljungelen. Den doble, kurvede glassinnfatningen på hele 6,47 ‘’ gjengir underholdning og bilder i fullskala.

Lås enkelt opp med fingeravtrykk

Du låser enkelt opp din nye Huawei P30Pro med én hånd. Telefonen gjenkjenner ditt fingeravtrykk for enkel og rask åpning av telefonen med berøring.

Du vil høre en forskjell

Glem alt du har hørt, på denne toppmodellen er høyttalerne får du en elektromagnetisk lyd. Teknologien har fått navnet «Huawei Acoustic Display Technology» som produserer lyd med vibrering fra skjerm til øret.

Din Huawei P30 Pro tåler vann

Det nye flaggskipet har IP68 sertifisering som innebærer at mobilen er tåler vann og støv. Mobilen er testet ned i 1,5 m vann i hele 30 minutter.

Kraftig og rask prosessor

Mobilnyheten er utstyrt med en Kirin 980-prosessor, som er intet mindre enn verdens første 7nm prosessorbrikke. Du kan forvente bedre ytelse med lavere forbruk. I tillegg får du 6GB RAM og 128 ROM som gir god plass til lagring.

Skikkelig batteripakke

Med hele 4200mAh batteri har batteriet lang levetid du kan ha stor glede av i det daglige og under korte og lenge turer.

Rask og trådløs ladning

Du trenger ikke lenger huske ledningen for å lade.15W trådløs TÜV-sertifisert lader løser oppgaven, eller lad opp mobilen til en venn med tilsvarende støtte.