Huawei P20 Lite

kr 3.695,00

Kategori:

Beskrivelse

Kjøp Huawei P20 Lite nå, og få med en bluetooth høyttaler på kjøpet (verdi 599,-). Tilbudet er gyldig mellom 01.07 – 31.07, så langt lageret rekker.
Registrer kjøpet ditt på denne siden så mottar du høyttaleren din direkte fra Huawei.

HUAWEI P20 lite

EN NY SAMMENSETTING AV FASHION ER HER

Det som var bra ble nå enda bedre

Fordyp deg i HUAWEIs nye generasjons FullView skjerm. HUAWEI P20 lite sin 5,84″ Full HD skjerm er designet for deg som er på farten.

Det lille ekstra

HUAWEI P20 lite tar farger til et høyere nivå. Bli bedre kjent med Klein Blue, en farge som stråler i lyset. Telefonen er også tilgjengelig i Midnight Black og Sakura Pink.

Se alt klarere

HUAWEI P20 lite har en 2280 x 1080 FHD+ skjerm med imponerende høy farge gjengivelse. Skjermen gir en naturlig fargegjengivelse og fremhever alle detaljene.

Front kamera

Frontkameraet på HUAWEI P20 lite har 16 megapiksler og et høydefinert kamera med vidvinkel. Dette gjør telefonen perfekt til å snappe bilder av venner og ta kule selfies. Med en stor blenderåpning på f 2.0 og 3D retusjeringseffekter vil bildene justeres i forhold til lys og skygger. På denne måten vil du ta perfekte selfies – alltid!

Hurtiglading

Sikker hurtiglading er en av de eneståene egenskapene til HUAWEI P20 lite. Du kan alltid lade opp telefonen din på kort tid.