Tilbud!

Sony WH-1000XM3

kr 2.495,00

Beskrivelse

WH-1000XM3-hodetelefonene lar deg fordype deg i stillheten med ytterligere forbedringer med vår bransjeledende støyreduksjon og smart lytting som justeres etter aktiviteten du holder på med.

Opplev et nytt nivå av stillhet

Se hva som skjer når det bare er deg og musikken – med støyreduksjon som kutter ut mer bakgrunnslyd enn noen gang før. Opplev hvor smarte hodetelefoner kan være med avansert støyreduksjonsteknologi som adaptiv lydkontroll, og se hvor praktiske smarte funksjoner som rask oppmerksomhet-funksjonen, taleassistent-kompatibiliteten og berøringskontrollen er.

Blokker mer ute

De fleste støyreduserende hodetelefoner er laget for å blokkere ute motorlyder fra kjøretøy mens du er i farta. Det gjør naturligvis WH-1000XM3 også, men i tillegg blokkerer de bråk i hverdagen, som stemmer og bakgrunnslyder du hører mens du går gjennom byen.

Støyreduksjon laget for flyturer

Unik optimalisering av atmosfærisk trykk gir best mulig lyd ved store høyder.

Trådløs frihet, super lyd i stillhet

LDAC overfører omtrent tre ganger mer data (ved en maks. overføringshastighet på 990 kbps) enn vanlig trådløs Bluetooth®-lyd, noe som gjør at du kan lytte til innhold i høyoppløselig lyd med enestående kvalitet tilnærmet lyden fra en kablet tilkobling.

Lyd du kan ha tro på

En innebygget forsterker integrert i HD-prosessoren for støyreduksjon QN1 gir deg klassens beste signal-/støyforhold og lav lydforvrengning på mobile enheter, samt en utrolig lydkvalitet. Hodetelefonenes kraftige drivere på 40 mm med Liquid Crystal Polymer-membraner (LCP) som håndterer bassen, kan gjengi hele frekvensområdet opptil 40 kHz.

Smart lytting fra SENSE ENGINE som automatisk justerer lyden etter situasjonen

Se hvordan adaptiv lydkontroll automatisk gjenkjenner aktiviteten din, som å reise, gå eller vente, og justerer innstillingene for omgivelseslyden for deg. Med rask oppmerksomhet-funksjonen kan du kommunisere uten å ta av hodetelefonene dine – bare legg hånden på kabinettet for å skru ned lyden og være klar til å snakke på et blunk.

Reising 

Dra på tur uten forstyrrelser, og la deg oppsluke av musikken uten bakgrunnsstøy.

Til fots

Vær oppmerksom på omgivelsene dine fra gaten til kontoret, samtidig som du lytter til musikk.

Venting

Hør viktige kunngjøringer mens du venter, med redusert bakgrunnsstøy.