Asus Rog Eye 1080p Webcam

kr 1.495,00

Kategorier: ,

Beskrivelse

ASUS ROG Eye 1080p Camera

ROG Eye USB-kamera med Full HD 1080p-strømming på 60 fps, Face AE-teknologi og stråleformende mikrofon for video- og lydstrømming av høy kvalitet.

  • Skarp, Full HD (1080p) 60FPS-utgang gir detaljert og jevn videokvalitet
  • Lysere og tydeligere ansiktsvisninger med Face Auto Exposure-teknologi
  • WDR-teknologi og blått glass forhindrer infrarødt lys og overeksponering under bakgrunnsbelysning
  • Strøm med tydelig stemmekvalitet med en stråleformende mikrofon
  • Kompakt og sammenleggbar design, som er kun 17 mm tynn, smettes lett ned i lommen og festes sikkert til laptoper

Strøm som proffene

Oppgrader strømmen din med ROG Eye-kameraet. Den fanger opp skarp Full HD-detalj på silkemyke 60 FPS, som gjør bevegelsen jevnere og mer nyansert. Til tross for en dobling av bildefrekvensen i forhold til konvensjonelle kameraer, kan ROG Eye brettes til en tykkelse på kun 17 mm og smettes lett ned i en lomme. Plasser det USB-tilkoblede kameraet hvor som helst for å få den perfekte vinkelen og bli hørt tydelig med det stråleformende mikrofonoppsettet. Få gleden av skarpere og jevnere strømming med et høyt nivå av realisme, tydelig lyd og kompakt, sammenleggbar bærbarhet.

Jevnere og skarpere Full HD-strømming

Seriøse strømmere trenger en hypperask bildefrekvens, spesielt for jevn video. ROG Eye-kameraet leverer levende og jevn kringkasting i 1080p-oppløsning og 60FPS – en dobbelt så høy bildefrekvens som konvensjonelle kameraer – og fanger opp hver eneste detalj og nyanserte uttrykk uten forsinkelse eller forvrengning.

Lysere og tydeligere bilder

Face Auto Exposure- og Autofocus-teknologi

Face Auto Exposure og Autofocus-teknologi registrerer ansiktet ditt automatisk og finjusterer bildet slik at ansiktet ditt ser lysere ut og skiller seg ut fra bakgrunnen, flott for strømmere som kringkaster fra forhold med dårlig belysning.

WDR-teknologi (Wide Dynamic Range) og blått glass

ROG Eye-webkameraet er utstyrt med WDR-teknologi (Wide Dynamic Range), som fanger opp og kartlegger både bakgrunnen og forgrunnen for å bli kvitt overeksponering, selv i motlys. Med blått glass som filtrerer infrarødt lys og reduserer fargeforskyvning, kan strømmere glede seg over forbedret bildekvalitet uten den merkelige, røde gløden som ofte rammer strømmen.

Tydelig mikrofon og lydopptak
av høy kvalitet

Stråleformende mikrofon

I motsetning til de fleste webkameraer på markedet er ROG Eye utstyrt med to mikrofoner og utnytter stråleformingsteknologi for å filtrere ut omgivelsesstøy som surrelyder fra vifter, tastaturklikk, lydeffekter og andre stemmer enn din egen, slik at du fremdeles kan høres tydelig i støyende omgivelser. Du kan også raskt justere mikrofonvolumet eller retningsmønsteret slik du ønsker med bare ett klikk. ROG Eye tilbyr lydopptak av høy kvalitet med en samplingsfrekvens på 96 kHz / 24 bit samt tydelig lydopptak og strømming fra alle vinkler.

Kompakt og sammenleggbar

ROG Eye er slank og kompakt. Den brettes sammen til en tykkelse på kun 17 mm og smettes lett ned i lommen. Den festes enkelt og sikkert til en laptop uten ekstra tilbehør og har også en sokkel i aluminiumslegering med et standard kamerafeste (1/4″ diameter, 20 tråder per tomme) for montering på et stativ og fotografering fra forskjellige vinkler.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Asus Rog Eye 1080p Webcam”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.