Lenovo ThinkCentre V530s

kr 8.695,00

Kategori:

Beskrivelse

Lenovo ThinkCentre V530s SFF

Med de tre ledetrådene «enkel, kraftig og sikker» slår Lenovo V530 Small Form Factor ned som en komet blant arbeids-PC-ene. Maskinen kommer med 8 generasjons Intel Core i5-prosessor, 8 GB minne og 256GB SSD, for å få en PC som virkelig kan prestere maksimalt. Kombiner dette med PCIe SSD-disker og det er ikke bare en veldig kraftig PC, men også en PC som reagerer lynraskt.

Klar for fremtiden

Dataen har mulighet for å bli oppgradert med Intel Optane memory. Dette muliggjør at du kan få en helt utrolig ytelse uten at det går utover dataens lagringsminne.

Alltid sikker

Ingenting er viktigere enn å garantere at alle filer alltid er sikre. Med Smart USB Protection kan du føle deg sikker på at sensitiv bedriftsinformasjon eller annet sensitivt materiale aldri kommer i feil hender.

Enkel håndtering

For å garantere at du enkelt skal kunne ha full kontroll over din ThinkCenter V530 Small Form Factor kommer den med en egen app. Ved hjelp av denne appen kan du få oversikt over dataens helse, gjøre innstillinger for systemoppdateringer eller slette unødvendige filer – uten problemer.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Lenovo ThinkCentre V530s”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.