Epson Expression Photo XP-8600

kr 2.195,00

Kategori:

Beskrivelse

Epson skriver Expression Photo XP-8600

Kompakt 3-i-1-skriver

Vis frem bildene dine hjemme ved hjelp av denne kompakte 3-i-1-skriveren med Wi-Fi og overlegent seksfargers blekksystem.

  • A4 3-i-1-fotoskriver
  • Wi-Fi og Wi-Fi Direct
  • Claria Photo HD-blekk

Expression Photo XP-8600 er godt egnet hvis du er ute etter en A4-skriver som kan levere både hverdagsutskrifter og overlegne, glansede fotografier. Den er utstyrt med mobil utskrift, stor berøringsskjerm og doble papirskuffer, slik at det er enkelt å gjennomføre hverdagslige oppgaver.

Møt Claria Photo HD-blekk

Skriv ut glansede bilder som ser profesjonelle ut og har lang holdbarhet, med Claria Photo HD-blekk. Både fotoentusiaster og halvprofesjonelle fotografer kommer til å sette pris på den forbedrede kvaliteten som oppnås med seksfargers blekksystemet. Blekket er laget slik at det har god holdbarhet og utskrifter kan vare i 300 år i et fotoalbum 1.

Fleksible utskriftsløsninger

Skriv ut trådløst fra smarttelefoner og nettbrett ved bruk av Epson iPrint2-gratisappen. Du kan også bruke Epsons Creative Print-2-app for å skrive ut bilder fra Facebook, lage gratulasjonskort og mye mer.

Brukervennlig og allsidig

Få direkte tilgang til bilder via minnekortsporet ved å bruke den store 10,9 cm berøringsskjermen. Det er enkelt å veksle mellom oppgaver med de to frontmatede papirskuffene (A4 og fotostørrelse) og en bakre spesialmediemater for tykkere medier. Skriveren kan skrive ut på egnede CD-er og DVD-er, og den er også utstyrt med motorisert utmatingsskuff og automatisk oppstart.