Linksys Velop Mesh 3pk

kr 2.995,00

Kategori:

Beskrivelse

Linksys Velop Wi-Fi Mesh System (3-pk)

KOM DEG PÅ DEN RASKESTE VEIEN TIL INTERNETT

Velops Intelligent Mesh™-teknologi leverer feilfri, kraftig Wi-Fi. Velop med Intelligent MeshTM-teknologi er et prisbelønt Wi-Fi-system som er designet for å gi en feilfri, kraftig Wi-Fi-opplevelse.

 • Kompatibelt med alt levert utstyr og alle hastigheter fra Internett-leverandøren
 • Blir bedre kontinuerlig ved automatisk retting og optimalisering
 • Fremtidssikker Wi-Fi med automatiske programvareoppdateringer
 • Blokk innhold enkelt for sikkerhet og sperr Internett for familietid
 • Enkelt, elegant design som passer overalt

Velop med Intelligent MeshTM-teknologi er et prisbelønt Wi-Fi-system som er designet for å gi en feilfri, kraftig Wi-Fi-opplevelse. Uansett hjemmets form, størrelse eller fra hvor Internett kommer inn, kan Velop tilpasses dine behov. Det gir sømløs Wi-Fi overalt og optimaliserer kontinuerlig for å finne den raskeste veien til Internett. I motsetning til tradisjonelle rutere med rekkeviddeutvidere gir hver node et kraftig Wi-Fi-signal. Og etter hvert som hjemmet og familien utvides, kan du enkelt legge til flere noder. Det fungerer med alt utstyr og alle hastigheter fra Internett-leverandøren, og det enkle app-baserte oppsettet får deg i gang i løpet av få minutter.

Velop med Intelligent MeshTM-teknologi er et prisbelønt Wi-Fi-system som er designet for å gi en feilfri, kraftig Wi-Fi-opplevelse. Uansett hjemmets form, størrelse eller fra hvor Internett kommer inn, kan Velop tilpasses dine behov. I motsetning til tradisjonelle rutere med rekkeviddeutvidere gir hver node et kraftig Wi-Fi-signal. Det organiserer og optimaliserer seg selv kontinuerlig for å finne den raskeste veien til Internett for sømløs Wi-Fi overalt, noe som gjør det til den mest intelligente veien til Wi-Fi.

Individuelle noder kan tilkobles trådløst eller via Ethernet for en så rask og pålitelig tilkobling som mulig. Dette er et superenkelt og kraftig system som bare bruker ett Wi-Fi-nettverksnavn og -passord for å gi deg sømløs og sikker Wi-Fi. Og ledende sikkerhet gir deg mulighet til å blokkere innhold og enkelt sperre Internett ved middagen eller leksearbeid. Det fungerer med alt utstyr og alle hastigheter fra Internett-leverandøren, og det enkle app-baserte oppsettet får deg i gang i løpet av få minutter.

 • Fleksibilitet til å fungere sammen med alt levert utstyr og alle hastigheter fra Internett-leverandøren
 • Blir bedre kontinuerlig ved automatisk retting og optimalisering
 • Fremtidssikker Wi-Fi med automatiske programvareoppdateringer
 • Blokk innhold enkelt for sikkerhet og sperr Internett for familietid
 • Enkelt, elegant design som passer i ethvert hjem
 • Oppsett på få minutter med Linksys-appen

Les test på tek.no

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Linksys Velop Mesh 3pk”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *