Samsung Galaxy Tab S4 4G

kr 7.995,00

Kategori:

Beskrivelse

Galaxy Tab S4 er smakfullt designet i glass og metall. Den skarpe Super AMOLED-skjermen strekker seg nesten helt ut til nettbrettets ytterkant. Men bak ytret skjuler det seg mer. Galaxy Tab S4 blir et midtpunkt i hjemmet, for alle i familien.

Galaxy Tab S4

Opptil 8 profiler

8 forskjellige brukerprofiler, slik at hele familien kan ha sitt eget innhold og holde styr på sine egne tjenester og apper. Det er veldig praktisk å kunne slippe å logge inn og ut av alle tjenestene hver gang nettbrettet deles innad i familien. For barna finnes Kids Mode med innhold som er trygt og gøy. Å låse opp er enkelt, med kode, iris- eller ansiktsgjenkjenning.

S-Pen

Med S-Pen (følger med) får dere kreative muligheter til å tegne og notere, men også smarte og effektive snarveier. Koble til et tastatur, så får dere et smart alternativ til datamaskinen.

Daily Board

Galaxy Tab S4 inneholder også Daily Board – en digital oppslagstavle for hjemmet, som alltid er på. Her kan dere samle familiens fotoalbum, værmeldingen og annen nyttig informasjon.

En større opplevelse

Den skarpe Super AMOLED-skjermen med 16:10-format er skapt for filmopplevelser. Og de 4 høyttalerne som er optimalisert av AKG, kombinert med Dolby Atmos-surroundlyd, gjør film- og serieopplevelsen ennå bedre.

 

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Samsung Galaxy Tab S4 4G”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *