Samsung Galaxy Tab A 10,5″ 32Gb WiFi (2018)

kr 3.395,00

Kategori:

Beskrivelse

Hele familiens tablet

Tableter, eller nettbrett som de også kalles, har blitt en naturlig del av hverdagen, kanskje til og med i den grad at vi glemmer hvor anvendelige de er. Til spill og underholdning, ja visst – men de kan jo så mye mer.

Samsung Galaxy Tab A 10,5 kan brukes til familiens felles spillelister, til å finne inspirasjon og oppskrifter til kjøkkenet, eller til å styre hendelser i hjemmet. Den digitale oppslagstavlen Daily Board gjør tableten til et naturlig holdepunkt i hjemmet. Ved hjelp av det skreddersydde stativet kan du ha den stående fremme og la fellestjenestene alltid være på, for eksempel familiens fotoalbum, været samt tid og sted.

Galaxy Tab A er med andre ord en tablet for alle. Tableten har en høyoppløst og behagelig skjerm som rekker nesten helt ut i ytterkanten, og som er fin til å se på filmer og serier på. Med fire innebygde og kraftige høyttalere i kombinasjon med Dolby Atmos surround er også lydopplevelsen sikret.

Samsungs populære Kids Mode-innstilling med tilpasset innhold som LEGO, Filimundus og Toca Boca, gjør Galaxy Tab A til en tablet som vil gi mange hyggelige og avslappende stunder i hverdagen. For hele familien. På den nye Galaxy Tab A 10,5 kan dere også ha opptil åtte forskjellige, personlige pålogginger. Det å kunne bytte på å bruke tableten og vite at pålogging til sosiale medier og strømmetjenester er lagret på nettopp din brukerprofil, er både praktisk og betryggende.

Brettet har også plass til MicroSD-kort. Det betyr at du når som helst kan legge til opptil 400 GB minne.*** Da har du god plass. Dere kan for eksempel laste ned serier og filmer og se dem senere uten nettforbindelse. Og skulle dere likevel klare å fylle kortet, er det enkelt å sette i et nytt uten å måtte slette noe av det dere har lagret.

Galaxy Tab A 10,5 har naturligvis hurtiglading, som forkorter ladetiden og gir deg mer tid til faktisk bruk.

Galaxy Tab A 10,5 er en opplevelse for hele familien og har alle forutsetninger for å bli en naturlig del av det moderne hjemmet.

 

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Samsung Galaxy Tab A 10,5″ 32Gb WiFi (2018)”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *