Samsung Galaxy Tab A (2019) WiFi 32Gb

kr 2.995,00

Kategorier: ,

Beskrivelse

Hele familiens tablet

Samsung Galaxy Tab A kan brukes av hele familien til filmer, spill, nyheter og oppskrifter. Eller for å kontrollere andre ting i hjemmet. Opptil 8 personer kan ha personlig innlogging slik at alle i familien kan ha både spill og spillelister i fred.

Alle i familien kan ha sitt eget innhold i fred

Med opptil åtte brukerprofiler kan alle i familien bruke tableten til sine egne streaming- og musikktjenester. For barna finnes Kids Mode med sikre og kreative spill.

Nesten som på kino

En høyoppløselig skjerm med 16:10-format som utnytter skjermen bedre når du ser på filmer og to høyttalere med Dolby Atmos surround-lyd gjør den til en fantastisk underholdningsmaskin. Takket være den lange batteritiden kan du se mange timer med underholdning.

Elegant estetikk

Galaxy Tab A er smakfullt designet i metall og holdbart glass. Takket være at hjemknappen nå er plassert på skjermen, og skjermen dekker en større del av overflaten, har de ytre målene kunnet reduseres uten å måtte gå ned i skjermstørrelse.

Styr smarte enheter og TV-en

Koble enkelt til din Samsung TV ved hjelp av Smartview og bruk nettbrettet som en fjernkontroll eller for å speile skjerminnholdet.

Mer minne når du vil

Tableten har plass til et eksternt minnekort, og du kan utvide minnet med opptil 512 GB* i tillegg til det innebygde. Du kan også flytte minnekortet til andre enheter.

I boksen

Lader med tilhørende ledning, instruksjoner på norsk og nål for å ta ut SIM-kort (gjelder 4G-modell).

*Minnekort selges separat

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Samsung Galaxy Tab A (2019) WiFi 32Gb”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *