Razer Cynosa Gaming Tastatur

kr 995,00

Kategori:

Beskrivelse

Razer Cynosa Chroma gamingtastatur

Razer Cynosa Chroma er et gamingtastaur som har alt det nødvendige som en gamer trenger. Med mykt polstrede, individuelt programmerbare bakgrunnsbelyste taster drevet av Razer Chroma og en vannavstøtende design som holder tastaturet trygt.

Razer Chroma tilpasset belysning med 16,8 millioner fargealternativer

Med individuelt programmerbare, bakgrunnsbelyste taster og 16,8 millioner farger. Velg mellom forhåndsinstallerte lyseffekter eller lag din egen unike palett av farger for en spillopplevelse som virkelig er din – alt enkelt stilt inn med Razer Synapse 3 (Beta).

Gamingtaster med en myk, polstret design

Våre myke, polstrede spilltaster gir komfort med bedre rammestøtte i forhold til tastaturer med gummikuppel, slik at hvert tastetrykk er solid. Med hvert trykk kan du oppleve full aktivering og respons, slik at du kan være trygg på at du slår til med dødelig presisjon uansett slags spill du spiller.

Holdbar design som tåler søl – For fullstendig sikkerhet

Frykt ikke hvis du har en tendens til å bli litt for entusiastisk under en intens kamp. Takket være den vannavstøtende designen tåler Razer Cynosa Chroma utilsiktet søl slik at tastaturets levetid forlenges mye lenger.

10 tasters roll-over med anti-ghosting

Med innebygd 10-tasters roll-over og anti-ghosting-teknologi blir tastetrykkene dine alltid registrert slik at du kan utføre opptil 10 kommandoer samtidig perfekt. La fingrene fly over tastaturet og ta kontroll over spillet som en ekspert.

Razer Synapse 3 (Beta) – For konfigurasjon på neste nivå

Endelig et tastatur som er fullstendig tilpasset deg. Med Razer Synapse 3 (Beta) kan du binde taster på nytt, tildele makroer, tilpasse tastaturets belysning og mer for å forvandle spillet akkurat slik du vil ha det. Det er ingen grenser for hva dette enhetlige verktøyet for maskinvarekonfigurasjon kan gjøre, så gjør det personlig.

Fullt programmerbare taster med makroopptak i sanntid

Dersom du trenger et komplekst sett av bevegelseskombinasjoner, kan du nå få det med Razer Cynosa Chromas fullt programmerbare taster. Spill inn kommandoer og tilordne dem til en hvilken som helst tast for makroinnspilling – det gjør det mulig for deg å utføre kommandoene dine enkelt ved å aktivere en makroknapp.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Razer Cynosa Gaming Tastatur”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *