Svive Fornax Tier 2 M/L

kr 1.995,00

Kategori:

Beskrivelse

Svive Gamingstol Fornax Tier 2 Sort

Rigg deg klar for nye runder i dine favorittspill. Med en ergonomisk gamingstol som Svive Fornax Tier 2 i ryggen vil du aldri sette kompisen i fare fordi du trenger en pause.  Stolen er i medium størrelse og passer for de fleste gamere som tar spillingen på alvor.

Spesifikasjoner

  • Gaming design
  • PU stoff, kunstskinn
  • Trykktestet skum
  • Class 4 gaslift – 80 mm
  • PU-belagte hjul
  • 3D armlener
  • Solid konstruksjon i metall

Nakke- og ryggpute

Matchende pute for nakke og rygg gjør stolen ekstra behagelig for deg som spiller mye, putene er enkle å fjerne eller bytte dersom du ønsker dette. Putene er designet for å gi ekstra støtte for nakke og korsrygg, du sitter bedre ergonomisk og trolig vil du oppleve bedre utholdenhet i dine spilltitler.

Ekstra god sittekomfort

Detaljene i sømmene gir din nye Svive Fornax en noe mykere sittekomfort. Medfølgende nakke og ryggpute gjør det enkelt å finne din individuelle sittestilling. Vi har matchende Telesto fotskammel for enda bedre sittestilling.

Innstillinger

Still inn stolen med opptil 160 graders justering for rygg.

Gas Lift

Din nye Svive Fornax Tier 2 gaming stol passer for gamere i mange høyder, juster enkelt inn riktig høyde for de med 4-trinns gassheis med justeringsmuligheter på hele 80mm.

3D Armlener

Kan justeres i tre forskjellige retninger.

Tilt

Denne stolen har 16 graders tilt så den passer perfekt for deg.  Butterfly-mekanismen lar deg enkelt og raskt stille inn riktig posisjon for din spillestil.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Svive Fornax Tier 2 M/L”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *