Lenovo Legion Y740 17,3″

kr 23.995,00

Kategorier: ,

Beskrivelse

Bærbar spillytelse på nivå med en stasjonær PC

9. generasjons Intel Core i7-prosessorer for bærbare PC-er gir spillytelse på nivå med en stasjonær PC, men denne maskinen kan du ta med deg hvor som helst. Den har opptil 4,5 GHz Turbo, 6 kjerner og 12 tråder. Lenovos bærbare PC-er med disse prosessorene har nok kraft til å håndtere krevende AAA-spill.

Pålitelig maskinvare for heftig spilling

Bærbare Legion-PC-er med Windows 10 Home og 9. generasjons Intel Core-prosessorer støtter det nyeste innen PC-spilling, fra å spille de nye spillene til å dele HDR-skjermbilder – alt med Nvidias medierike grafikk. Skap vinnersjanser gjennom høy hastighet, kraft og ytelse og rask respons. Med en bærbar Legion-PC kan du spille på farten. Den er tynnere og lettere og har lang batteritid.

En ny spillopplevelse

Grafikkortene i NVIDIA GeForce RTX 20-serien leverer topp spillytelse, med sin Max-Q-design som gir verdens tynneste, raskeste og mest stillegående bærbare spill-PC-er. Den revolusjonerende NVIDIA Turing GPU-arkitekturen i disse kraftige spillmaskinene kombinerer raytracing i sanntid, kunstig intelligens og programmerbar skyggelegging slik at du får en grafikkopplevelse ulik noen annen.

Utviklingen innen spillteknologi fortsetter

Stilig for jobb, rå for spill – Legion bærbar PC viser hvor langt utviklingen har kommet. Den 17,3″ store Y740 har en ren stil og kraftige spesifikasjoner i et presisjonsskåret aluminiumskabinett med Corsair® iCUE-systembelysning. Den veier bare fra 2,9 kg og har en tykkelse på beskjedne 22 mm. Dette er en PC som trosser forventninger og sprenger grenser.

Coldfront er her

Det finnes ikke noe verre for spillytelsen enn overoppheting. Med Legion Coldfront er ikke dette noe problem. Coldfront er utstyrt med det nyeste et tokanals kjølesystem har å by på, inkludert separat CPU- og GPU-kjøling for å holde systemtemperaturen nede, fire kjøleventiler for å få bedre luftsirkulasjon, kjøleribber for å holde tastaturet kjølig, og 70 individuelle vifteblader per kanal for å redusere systemstøy.

Fokuser på spillet, ikke skjermrammen

Skjermrammen på Y740 er betraktelig smalere sammenlignet med tidligere generasjoner. Den 17,3″ store skjermen er nærmest kantløs. Uten distraherende kanter kan du holde blikket festet på handlingen – FHD-grafikken med mer enn 2 millioner piksler, en oppdateringsfrekvens på opptil 144 Hz og en lysstyrke på opptil 300 nit. Og med NVIDIA G-SYNC-teknologi og Dolby Vision HDR (High Dynamic Range) får du god visningsopplevelse uten oppstykking av bildet.

Øynene dine fortjener Dolby

Ikke nøy deg med å se på spillene – la dem gripe deg. Dolby Vision HDR forvandler spillopplevelsen på Legion Y740, med bilder som har en lysstyrke, kontrast og fargekvalitet som gjør at handlingen kommer til live rett foran øynene på deg. Den kinoinspirerte HDR-teknologien kan gjengi milliarder av farger på en bærbar PC, uansett hvor du befinner deg. Det er så du glemmer at det er en skjerm du ser på.

Gå inn i handlingen

Dolby Atmos drar deg inn i spillet med lyd som strømmer rundt deg og over deg, kraftig og med utrolig presisjon og realisme. Det nye Sound Radar-overlegget skrur opp surroundlyden mange hakk og gir deg et fortrinn i spillet. Du hører hvor lydene kommer fra og kan være oppmerksom. Spillopplevelsen blir mer intens. Y740 har i tillegg en Dolby Atmos-lydplanke som er spesialtilpasset for spill, med integrert basshøyttaler og Smart AMP-teknologi. Lyden er like god med eller uten hodetelefoner.

På tide å slå til

Responsive kontroller er en nødvendighet når det går hett for seg, og tastaturet på Y740 har førsteklasses spillkontroller som gir deg overtaket i spillet. Dette er et kvalitetstastatur i full størrelse, med 100 % anti-ghosting, Corsair® iCUE RGB-lys, en responstid på under 1 ms og andre funksjoner som gir deg full kontroll over systemet. Tastaturet har et vannavstøtende belegg som beskytter det mot søl. I tillegg har Y740 Windows Precision-drivere med bevegelseskontroll som gir nøyaktig innmating enten du jobber eller spiller.

Finjuster spillestilen din med Lenovo Vantage

Med Vantage og Legion Edge får du en helt ny spillopplevelse. Bruk mindre tid på å tilpasse innstillingene og mer tid på å spille, med automatiserte innstillinger for ytelse, kjøling og strømkontroll. Få komplette RGB-lyskontroller, ytelsesovervåking i sanntid og mer – alt i én app.

Utvid visningen

Du trenger god oversikt fra kampstasjonen. Legion Triple Display Support System bruker HDMI 2.0-, Mini Display- og Type-C-porter. Det betyr at du kan koble opptil tre skjermer til Y740 samtidig for maksimal innlevelse og kontroll. I tillegg kan du bruke I/U-dashbordet på baksiden til kabelstyring slik at du holder kampstasjonen ryddig og organisert og kan konsentrere deg fullt og helt om spillet.

Porter på baksiden

Y740 har godt med porter og kontakter. Plugg inn eksterne enheter eller tilbehør, og lad eller sikre PC-en via disse bakre portene, som vist ovenfor:

  1. Mini DP
  2. HDMI
  3. Ethernet
  4. 2 x USB 3.1 gen. 1
  5. Strømadapter
  6. Spor for Kensington®-lås

Porter på siden

Y740 har også flere porter og kontakter på siden, som vist ovenfor:

  1. USB 3.1 gen. 2
  2. Kombinert kontakt for lyd og mikrofon
  3. Thunderbolt™ 3 Type-C

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Lenovo Legion Y740 17,3″”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *