Lenovo Legion Y540 17,3″

kr 18.995,00

Kategorier: ,

Beskrivelse

Bærbar spillytelse på nivå med en stasjonær PC

9. generasjons Intel Core i7-prosessorer for bærbare PC-er gir spillytelse på nivå med en stasjonær PC, men denne maskinen kan du ta med deg hvor som helst. Den har opptil 4,5 GHz Turbo, 6 kjerner og 12 tråder. Lenovos bærbare PC-er med disse prosessorene har nok kraft til å håndtere krevende AAA-spill.

En ny spillopplevelse

NVIDIA GeForce RTX sørger for den ultimate spillopplevelsen på bærbare PC-er. Disse slanke og kraftige spillmaskinene drives av den nye NVIDIA Turing-arkitekturen og den revolusjonerende RTX-plattformen. RTX-grafikkortene kombinerer raytracing i sanntid, kunstig intelligens og programmerbar skyggelegging.

En spill-PC med nytt utseende

Glem de gamle og klumpete bærbare spill-PC-ene, og skaff deg en maskin som er mer “deg” – stilig på utsiden, rå på innsiden. Med en tykkelse på bare 25 mm og en vekt på beskjedne 2,8 kg har Legion Y540 en perfekt balanse mellom kraftig spillytelse og praktisk mobilitet for deg som foretrekker større skjermer.

Laget for fremtiden

Ubegrensede muligheter venter deg med en Legion Y540 bærbar PC med integrert oppgraderingssystem. Utformingen er praktisk. Alt du trenger å gjøre for å fjerne bunnpanelet på Y540, er å løsne to skruer. Det gir deg tilgang til hovedkortet for enkel oppgradering eller utskifting av komponenter, inkludert minne, harddisk og SSD.

Enda mer kraft per millimeter

Profesjonelt håndverk er mer enn bare design. Y540 er summen av de tusenvis av ingeniørtimene som har gått med til å skape en bærbar PC som er tynn og kraftig på samme tid. Støtte for 2666 MHz DDR4-minne, 1TB PCIe SSD og mer til – ingeniørene våre forent sin ekspertise innen batterier, I/U-plassering, kjølesystemer og hovedkortutforming og pakket inn den beste maskinvaren i en kraftig spill-PC.

Spillvisning fra kant til kant

Den nærmest kantløse 17,3″ FHD-skjermen på Y540 har plass til mer enn 2 millioner piksler. Og med en oppdateringsfrekvens på opptil 144 Hz, en lysstyrke på 300 nit, IPS og antirefleks i tillegg har du alt du trenger for en god spillopplevelse på farten.

Gå inn i handlingen

Dolby Atmos® drar deg inn i spillet med lyd som strømmer rundt deg og over deg, kraftig og med utrolig presisjon og realisme. Det nye Sound Radar-overlegget skrur opp surroundlyden mange hakk og gir deg et fortrinn i spillet. Du hører hvor lydene kommer fra og kan være oppmerksom. Spillopplevelsen blir mer intens.

På tide å slå til

Responsive kontroller er en nødvendighet når det går hett for seg, og tastaturet på Legion Y540 har førsteklasses spillkontroller som gir deg overtaket i spillet. Dette er et kvalitetstastatur i full størrelse, med 100 % anti-ghosting, lasergraverte, markerte WASD-taster, en responstid på under 1 ms, hvit bakgrunnsbelysning og andre funksjoner som gir deg full kontroll over systemet. I tillegg har Y540 Windows Precision-drivere med bevegelseskontroll som gir nøyaktig innmating enten du jobber eller spiller.

Coldfront er her

Det finnes ikke noe verre for spillytelsen enn overoppheting. Med Legion Coldfront er ikke dette lenger noe problem. Coldfront er utstyrt med det nyeste et tokanals kjølesystem har å by på, inkludert separat CPU- og GPU-kjøling for å holde systemtemperaturen nede, fire kjøleventiler for å få bedre luftsirkulasjon, kjøleribber for å holde tastaturet kjølig, og 70 individuelle vifteblader per kanal for å redusere systemstøy.

Lenovo Vantage

Med Vantage og Legion Edge får du en helt ny spillopplevelse. Bruk mindre tid på å tilpasse innstillingene og mer tid på å spille, med automatiserte innstillinger for ytelse, kjøling og strømkontroll.

Mange tilkoblingsmuligheter

Y540 har godt med porter og kontakter. Plugg inn eksterne enheter eller tilbehør, og lad eller sikre PC-en via disse tilkoblingene:

1. USB 3.1 (gen. 1)
2. USB 3.1 (gen. 1)
3. Kombinert kontakt for lyd
4. Spor for Kensington-lås
5. USB-C
6. Mini DisplayPort 1.4
7. USB 3.1 (gen. 1)
8. HDMI 2.0
9. RJ45
10. Strømadapter

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Lenovo Legion Y540 17,3″”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *