Samsung Galaxy Book Pro 13,3″

kr 10.995,00

Kategorier: , , ,

Beskrivelse

MOBILITET

En av de tynneste og letteste i verden
Galaxy Book Pro er full av kraft, og du lurer kanskje på hvordan alt får plass i den. Med en vekt på 868 g og en skjerm på 13,3″ (11,2 mm tykkelse) er den usedvanlig lett og tynn. Den er også elegant og stilig, med en skjerm som strekker seg til den ekstra tynne rammen, noe som gjør den til en drøm å
jobbe med.

Lader i halv størrelse
Like effektiv, men 52 % mindre enn laderne til de forrige modellene – den slanke laderen er en annen faktor i Galaxy Book Pros enkle bærbarhet. Den medfølgende 65 W-hurtigladeren lader raskt og jevnt.

Langvarig batteri
Arbeid, skap og bli underholdt med det langvarige batteriet. Du trenger ikke å tenke så ofte på stikkontakter og et utladet batteri.

DISPLAY

Superskarp uansett hvor du er
Nå har Samsungs premium-PC like eksepsjonelle AMOLED-skjermer som Samsungs beste mobiltelefoner. AMOLED-skjermen gir 35 % mer fargevolum og 200 ganger dypere kontrast enn en LCD-skjerm – selv i sterkt dagslys.

Skånsom mot øynene
Vi sitter ofte foran skjermen i lange perioder, noe som kan bety anstrengelser på øynene. Vi jobber kontinuerlig med å gjøre skjermene våre så skånsomme som mulig. AMOLED-skjermen i Book Pro er så øyevennlig at den er sertifisert.4 I tillegg har AMOLED-skjermen en betydelig lavere prosentandel av blått lys enn LCD-skjermer. Dette betyr at nattesøvnen blir mindre forstyrret med Galaxy Book Pro.

KONTINUITET

Sømløs bruk med andre Samsung Galaxy-enheter
Synkroniser Galaxy Book Pro og mobilen til Windows og bruk apper, filer og dokumenter sømløst på tvers av enheter. Du kan også utvide arbeidsområdet ditt og jobbe på flere skjermer samtidig. Galaxy Wearables-hodetelefoner fungerer sømløst med mobil, nettbrett og PC.

Videokonferanser med stil
Intelligente funksjoner optimaliserer de digitale møtene dine for å unngå unødvendige forstyrrelser. Bildet ditt vil være like bra som du er, og stemmen din vil bli hørt tydelig mens bakgrunnsstøyen forsvinner.

Apper gjør alt enklere og morsommere
Skjermopptak lar deg fange opp det som skjer på skjermen. Studio Plus lar deg redigere videoene dine. Live Wallpaper-appen tilbyr et sett med bakgrunnsbilder som kan animeres og tilpasses for å passe til dagen og anledningen. SmartSearch er en kraftig app som gjør det enkelt å søke i filer, bilder og dokumenter.

Få kontroll med SmartThings
Gjennom SmartThings-appen kan du kontrollere smarthjemmet ditt og tilkoblede produkter, også når du er langt hjemmefra. Med SmartThings Find kan du holde rede på hvor verdifulle gjenstander befinner seg.

Jevn overføring av innhold
Med Smart Switch går det raskt og enkelt å overføre innhold fra den gamle datamaskinen din til den nye Galaxy Book Pro. Du kan beholde de viktige tingene: bilder, videoer, filer og systeminnstillinger.

YTELSE

11. generasjons Intel Core-prosessor
Til tross for sin lette vekt er Galaxy Book Pro full av kraft. Den 11. generasjons Intel-prosessoren er omtrent 25 % mer effektiv enn forrige generasjon.

Intelligent strøm
Galaxy Book Pro tilpasser seg automatisk etter hvor mye strøm du trenger for øyeblikket. Når du jobber hardt, jobber PC-en hardt. Når du trenger mindre strøm, fungerer den lydløst og energieffektivt.

Maksimer kapasitet og kraft
Her er det plass til mye data, og alt fungerer virkelig raskt. Det er mulig å utvide lagringskapasiteten i alle Book Pro-modeller ved hjelp av micro SD-kort, opptil 1 TB.

Bedre grafikk
Med sin oppgraderte prosessor og grafikkytelse gir Galaxy Book Pro deg en mye større og mer levende skjermopplevelse, spesielt når du ser på video.

Forbedret tastatur
Keyboard Pro er utviklet med en større styreflate og mer komfortable taster. Klikkene fra skrivingen din er like hørbar som før, og du har en behagelig bakgrunnsbelysning under tastene. Av/på-knappen fungerer også som fingeravtrykkssensor.

Alle portene du trenger
Du trenger hverken dongler eller adaptere. Galaxy Book Pro har nok porter for alle dine behov: Micro SD, USB 3.2, HDMI, USB-C og en 3,5 mm hodetelefonkontakt.

SIKKERHET

Fingeren din er passordet ditt
Med Windows Hello er Galaxy Book Pro sikker. Bare du kan åpne den, noe du gjør ved å skanne fingeren din.

I esken
LADER MED USB-C KABEL

Med Galaxy Book Pro får du en mager lader med USB-C-kontakt – slik at du også kan lade mobilen, nettbrettet og øreproppene dine.

Generelt
Garanti (måneder) 24
Produkttype Notebook
Operativsystem Windows 10 Home
EAN 8806092225251
Prosessor / Chipset
CPU Intel Core i5 (11. generasjon) 1135G7 / 2.4 GHz
Max Turbo-hastighet 4.2 GHz
Antall kjerner Firerkjerne
Hurtigbuffer L3 – 8 MB
Plattformteknologi Intel Evo
Egenskaper Intel Turbo Boost Technology 2.0
Minne
RAM 8 GB (levert minne er loddet)
Teknologi LPDDR4X SDRAM
Lager
Hovedlager 512 GB SSD – NVM Express (NVMe)
Skjerm
Type 13.3″ – AMOLED
Oppløsning 1920 x 1080 (Full HD)
Bredskjerm Ja
Bildets sideforhold 16:9
Tastaturnavn Profesjonelt tastatur
Lyd & Video
Grafikkprosessor Intel Iris Xe Graphics
Kamera Ja
Videooppløsninger 720p
Lyd AKG-stereohøyttalere, dobbelt oppstillingsmikrofon
Tilpassede standarder Dolby Atmos
Inngang
Type Tastatur, ClickPad
Tastaturbakgrunnsbelysning Ja
Kommunikasjoner
Trådløs 802.11a/b/g/n/ac/ax, Bluetooth 5.1
Egenskaper Dobbelt strøm (2×2)
Batteri
Kapasitet 63 Wh
AC-adapter
Utgang 65 watt
Koblinger & Utvidelse
Grensesnitt HDMI
Thunderbolt 4
USB-C
USB 3.2
Hodetelefons/mikrofons-kombinasjonsjakk
Minnekortleser Ja (MultiMediaCard, microSD)
Programvare
Inkludert programvare Samsung Recovery Solution, McAfee LiveSafe (prøve), Samsung Update, Samsung Settings, Samsung Gallery, Studio Plus, Samsung Link Sharing, Live Message, Samsung Flow, Live Wallpaper, Quick Search, Samsung Notes, Screen Recorder, Galaxy Book Smart Switch, Quick Share, Samsung Security
Diverse
Farge Mystisk sølv
Integrerte valgmuligheter Akselerasjonsmåler, omgivelseslyssensor
Sikkerhet Trusted Platform Module (TPM) Security Chip, fingeravtrykksleser
Egenskaper Samsung DeX
Tilleggsutstyr inkludert USB-C-strømadapter
Tilpassede standarder IEC 61960
Størrelser og vekt
Dimensjoner (BxDxH) 30.44 cm x 19.98 cm x 1.12 cm
Vekt 870 g