Microsoft Surface Pro 12,3″ Touch (5.gen)

kr 9.990,00

Kategorier: ,

Beskrivelse

Microsoft Surface Pro

Den mest allsidige bærbare datamaskinen noensinne

Nye Surface Pro er i en klasse for seg selv. Med den nye fantastiske PixelSense-berøringsskjermen, som du nå kan bruke i både nettbrett og studiomodus, er maskinen som skapt for både kreativitet, studier og arbeid. Kraftig og energigjerrig Intel Core-Prosessor lar deg gå hele dagen uten å lade, og det myke og ultra-lette designet gjør at dette er en maskin du vil ønske å ha med deg uansett hvor du skal.

Unikt Design

Nye Surface Pro har et mykt og behagelig design med kurvede linjer i aluminium som gir den et unikt og tiltalende uttrykk. Du kan gjøre Surface Pro til din egen med valgfritt tastatur utført i det luksuriøse Alcantara-stoffet. Tastaturet kommer i en rekke forskjellige farger slik at du kan velge den stilen som passer deg best.

Enestående kraft og ytelse

Surface Pro gir deg den mobile kraften du trenger for å kjøre selv krevende skrivebords-programmer. Med kraftig men energigjerrig Intel Core-prosessor har du nå 50% lengre batterilevetid og 50% mer ytelse enn Surface Pro 4. Nye Surface Pro er den første maskinen som leverer vifteløs kjøling av i5 arkitektur. Dette lar deg nyte rik multimedia uten sjenerende viftestøy.

Krystallklar PixelSense skjerm

Den nye 12,3″ PixelSense skjermen i Surface Pro gir vibrante farger som bringer liv i bilder og video med krystallklar presisjon. Med høy oppløsning og hele 267 PPI kan du nå jobbe tett på Surface Pro i time etter time. Skjermen reagerer umiddelbart enten du benytter Surface-penn eller beveger innholdet med fingrene.

Surface-penn

Med Surface-penn kan du slippe løs din kreative side og virkelig benytte deg av kraften Surface Pro gir deg. Surface-penn har over 4000 trykk-sensitive nivåer, og en latency på bare 21 millisekunder. Dette gir deg en unik følelse av å skrive eller tegne på papir og du kan skråstille Surface-penn for skyggelegging og raskere tegning. Surface-penn følger ikke med i pakken.

Kreativt tilbehør

Surface Arc Mouse følger din hånds naturlige konturer og gir deg presisjonen du trenger for økt produktivitet på kontoret eller på farten. Microsoft Surface Dial gir deg større presisjon og unike redigeringsmuligheter i støttede applikasjoner. Tilbehør til Surface Pro kjøpes separat. Du velger bare det tilbehøret du har behov for.

Batteriet varer hele dagen

Dra hjemmefra med fulladet batteri og gå fra møte til møte, hele dagen. Du trenger ikke tenke på å lade batteriet. Surface Pro gir deg mobil kraft i opptil 13,5 timer. Levetid på batteriet vil variere avhengig av bruk.

Spesifikasjoner
Prosessor Intel Core i5 (7. generasjon) 7300U / 2.6 GHz
Skjerm 12,3″ 2736×1824 Touch
Minne 8Gb
Lagring 128Gb SSD
Vekt/Batteri 770g      13t batteritid
System Windows 10 Pro

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Microsoft Surface Pro 12,3″ Touch (5.gen)”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *