På salg!

Microsoft Surface Laptop 13,5″ Touch

kr 13.995,00 kr 11.995,00

Kategorier: ,

Beskrivelse

 

                                The verge  Dinside

Microsoft Surface Laptop 13,5

Microsoft Surface Laptop 13,5 oppsummerer innovasjonen vi har sett fra Microsoft den siste tiden på en stilig og elegant måte. Surface Laptop er en tynn, lett og kraftig laptop med 7 generasjon prosessor, PixelSense skjerm og helt unike design elementer som det karakteristiske Alcantara-stoff tastaturet. Microsoft Surface Laptop debuterer også med det nye operativsystemet Windows 10s som gjør Windows 10 enda sikrere og enda enklere. Surface Laptop er en ultra tynn bærbar laptop du enkelt kan ta med deg i vesken, og som du ikke har lyst til å la være igjen hjemme.

Unikt design

Microsoft Surface Laptop er en utrolig lett og tynn bærbar datamaskin med unike designelementer. Kroppen er laget i stilig aluminium med klare og rette linjer som gir et ryddig og tidløst uttrykk. Tastaturet er dekket med det luksuriøse Alcantara-stoffet som gir en behagelig og myk overflate som du vil elske å hvile hendene dine på. Det myke og slitesterke stoffet er enkelt å rengjøre og gir en utrolig tastaturopplevelse. Med en vekt på bare 1,25 kilo er dette en bærbar maskin du enkelt kan ta med deg hvor som helst.

Fullwidth media container description

Kompromissløs kraft

Surface Laptop leveres med 7 generasjon Intel Core i5-7200U som gir deg den mobile kraften du trenger for selv tunge skrivebords-programmer. Med Intel Iris Plus 640 integrert grafikk drives hver eneste pixel i den sylskarpe skjermen jevnt og behagelig, og navigasjonen føles helt naturlig. Dette er en maskin som kan brukes både på jobb og til bilde eller videobehandling hjemme.

PixelSense skjerm

Microsoft Surface Laptop har en 13,5 tommer skjerm med 10 punkts multi touch og 2256 x 1504 oppløsning som gir en PPI ( pixel per inch ) på 201. Dette gir deg en krystallklar skjermopplevelse som Microsoft kaller PixelSense. I tillegg er det en utrolig tynn kantramme rundt skjermen som gir en følelse av kant-til-kant-skjerm. Denne imponerende skjermen er utrolig responsiv og du får følelsen av rask og enkel navigasjon som virker helt naturlig når du viser frem bilder, video og presentasjoner i høy oppløsning.

Fullwidth media container description

Batteriet varer hele dagen

Batteriet i din Surface Laptop jobber sømløst sammen med den energigjerrige prosessoren og Windows 10s for å levere deg inntil 14 timer med rå kraft. Du trenger ikke lenger ta med deg lader når du skal ut på farten. Bare slipp den slanke maskinen i vesken din før du drar og du har alt du trenger, hele dagen.

Fullwidth media container description

Moderne kommunikasjon

Surface Laptop kommer med moderne trådløs kommunikasjon og har 802.11ac og BT4.0 LE. Av porter er den utstyrt med USB 3.0, mini DisplayPort, 3,5mm AV og SurfaceConnect. Den støtter også Windows Hello pålogging med et 720p front-kamerea, og har Dolby Stereo-høyttalere.

Spesifikasjoner
Prosessor Intel Core i5 (7. generasjon) 7200U / 2.5 GHz (maks 3,1GHz)
Minne 8Gb LPDDR3 SDRAM
Lagring 256Gb SSD
Skjerm 13,5″ Touch skjerm 2256×1504
Grafikk Intel HD Graphics 620
System Windows 10S – Kan oppgraderes gratis til Windows 10 Pro

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Microsoft Surface Laptop 13,5″ Touch”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *