Lenovo Yoga 530 14″

kr 5.495,00

Kategori:

Beskrivelse

Windows 10 S er optimalisert for sikkerhet og ytelse

Windows 10 S gir deg en optimalisert versjon av Windows 10 som gir deg økt sikkerhet og tilgang til et kurert utvalg av applikasjoner fra Microsoft Store. Dette gjør maskinen trygg og rask.

Lenovo Yoga 530

Slip din kreativitet løs

Den nye Yoga 530 er en stilfull kompakt 14″ konvertibel pc spekket med funksjoner.
Den vil få det absolutt maksimale ut av din underholdning og kreativitet: Boosted med AMD Ryzen™ Prosessor, inklusiv Aktiv Pen support og blendende visuell og lydmessig klarhet til alle dine multimedie-behov

Venn deg til å stirre

Yoga 530 er så elegant og tilpasningsdyktig og kommer med polerte aluminiumsflater og et 360 ° hengsel som enkelt transformerer det fra nettbrett til bærbar modus og tilbake igjen.

Bruker også Pen

Lenovo Active Pen har presis nøyaktighet og håndtaksteknologi som gir høye standarder for den naturlige følelsen av en skriveropplevelse.

Ta den med overalt – til og med vekk fra strømbrytere

Med sine 1,6 kg og 17,6 mm dimensjoner er Yoga 530 bærbar nok til å ta med seg hvor som helst, og med en batterilevetid på opptil 10 timer kan du holde deg der en stund.

Du trenger ikke huske ditt passord – Inkludert Fingeravtrykksleser

Hold kontakten

Med 2×2 AC WiFi og et komplett utvalg av porter – inkludert USB C, USB 3.0 og HDMI – vil Yoga 530 holde deg koblet til Internett, så vel som til en rekke eksterne enheter og skjermer.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Lenovo Yoga 530 14″”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *