Lenovo V320 17,3″

kr 9.995,00

Kategori:

Beskrivelse

Lenovo V320

Lenovo™ V320 er en perfekt laptop for både arbeid og fritid. Dette er laptopen for de som søker det beste av to verdener. Med en stor og lyssterk 17″ skjerm og syvende generasjons Intel Core i7 prosessor leverer laptopen tilstrekkelig mye kraft for å kjøre tunge programmer og spill. PC-en fungerer perfekt som arbeidsmaskin, og kan senere på dagen kan tas med hjem for å brukes som en multimediamaskin.

Lenovo V320 er PC-en som enkelt glir inn i arbeidslivet ditt. Den følger deg gjennom år med effektivt arbeid, både på og utenfor kontoret.

Enklere å være produktiv

Den romslige skjermen på 17.3” har antirefleks, og er behagelig for øynene i lengden. Og for andres øyne også – bare legg den flatt, så kan du alle rundt bordet se! Hengselen til skjermen kan nemlig vris 180°. Du kan enkelt koble opp eksterne skjermer og projektorer med den innebygde HDMI-tilkoblingen. For alt annet eksternt tilbehør, får du en rask LAN-port, USB 3.0 og den alltid nødvendige 4-i-1 kortleseren.

Fremtidssikker ytelse

Med V320 trenger du ikke lenger oppleve irriterende ventetid i løpet av dagen, eller tilpasse måten du arbeider på etter hva PC-en klarer. 256 GB SSD-lagring og 7. generasjon Intel i7-prosessor gir deg en holdbar kombinasjon, som kommer til å takle dagens, og morgendagens, oppgaver. SSD-lagring er også mer støtsikkert enn gamle harddisker, som passer perfekt for en bærbar PC.

Windows 10 Pro

Med Windows 10 Pro forhåndsinstallert på PC-en, er alt på plass for en god brukeropplevelse fra første oppstart og Cortana er den perfekte partneren til å tilpasse opplevelsen for brukeren.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Lenovo V320 17,3″”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *