Lenovo V15 15,6″ (i3)

kr 6.995,00

Kategorier: , ,

Beskrivelse

Lenovo V15

Prosessor Intel Core i3 (10. generasjon) 1005G1 / 1,2 – 3,4 GHz
Harddisk 256Gb M2 SSD
Minne 8Gb DDR4 2666MHz (Maks 12Gb)
Grafikkort Intel UHD Graphics
Tilkoblinger 3x USB, HDMI, 3,5mm, SD kort leser, WiFi
Størrelse Vekt: 1,85Kg
Operativsystem Windows 10 Pro

 

Stor verdi for små og mellomstore bedrifter

Lenovo V15 er en meget prisgunstig 15,6-tommers laptop som gir god ytelse i en moderne stil. En enkel og ren design med en stor styreplate i ett stykke og hengsler som kan åpnes 180 grader – perfekt for samarbeid. Kraftig Intel®-teknologi gjør at du kan jobbe produktivt, mens forbedret sikkerhet beskytter de viktige dataene dine.

Uansett vinkel

Med en antirefleksskjerm leverer V15 detaljerte bilder uansett hva du gjør. Fullfør prosjektet ditt. Vær kreativ. Se en film. Skjermen kan åpnes 180 grader, noe som gjør det enkelt å dele og samarbeide, eller bare gjøre det behagelig ved å legge laptopen i den vinkelen du ønsker. Og med stereohøyttalere og Dolby Audio™ vil alt du lytter til garantert høres like bra som det ser ut.

Tenk utenfor båsen

Det ergonomiske tastaturet på V15 er i full størrelse og ble konstruert for komfort og skrivenøyaktighet. Den store styreplaten gjør det enda enklere å være produktiv uansett hvor du er – ingen mus er nødvendig – og designen er i ett stykke og tar seg elegant ut. Tastaturet er også vannavstøtende, slik at du kan fortsette å gjøre det du må gjøre uten å måtte bekymre deg for de små uhellene i hverdagen.

Bygd for forretninger, testet for livet

Våre laptoper i V-serien gjennomgår pålitelighets- og holdbarhetstester, slik at man kan være sikker på at de vil kjøre jevnt i mange år fremover. Fra å tåle støt og vibrasjoner til påkjenningene fra daglig bruk. Fra tester av hengselets levetid til viftens pålitelighet, driftstemperaturer, trykktester og mer. Vi vet at PC-en din kan påvirke arbeidet ditt, så derfor har vi sørget vi for at din V15 vil vare. Og vare.