Lenovo Thinkpad L590 4G

kr 11.995,00

Kategori:

Beskrivelse

Fornøyd IT-avdeling, enda mer fornøyde brukere

Det infrarøde kameraet og fingeravtrykksleseren som fås som tilleggsutstyr, gjør ThinkPad L590 sikker i bruk – og gir IT-avdelingen én ting mindre å bekymre seg om. Denne konfigurerbare 15,6″ bærbare PC-en gjør også hverdagen enklere for brukerne med sin alltid like gode ytelse og 12 timers batteritid**.

Takler alt like enkelt

Med 8. generasjons Intel® Core™ i5-prosessor (pluss Intel® vPro™-teknologi for avansert sikkerhet og administrasjon) pløyer L590 seg enkelt gjennom så å si alle oppgaver. Likevel veier den bare fra litt over 2 kg.

Lenovo Thinkpad L590

For deg som er mye på farten

Med opptil 12 timers** batteritid kan L590 holde det gående hele dagen. Når batteriet begynner å gå tomt, øker hurtigladingsteknologien kapasiteten til 80 % på bare 60 minutter. Som tilleggsutstyr får du bakgrunnsbelyst tastatur – med hvitt LED-lys – som gjør at du kan jobbe selv i svak belysning.

Gode tilkoblingsmuligheter

L590 har godt med porter, inkludert USB-C og HDMI-C, for lettvint tilkobling til andre enheter. Du kommer deg også raskt på nettet med Wi-Fi 6 (2×2 AX) og Bluetooth® 5.0. Nærfeltskommunikasjon (NFC) lar deg koble maskinen trådløst til NFC-enheter, og med LTE-A (tilleggsutstyr) kan du holde deg eksternt tilkoblet.

lenovo thinkpad l590

Logg på enklere og sikrere

Hvorfor skrive inn passord når det holder med et fingeravtrykk eller smil? Med det infrarøde kameraet og fingeravtrykksleseren, begge deler tilleggsutstyr, kan du logge deg på raskere og sikrere via Windows Hello-ansiktsgjenkjenning og avansert biometrisk teknologi. Og med ThinkShutter-dekselet kan du lukke webkameraet når det ikke er i bruk.

Teknologi du kan stole på

Som med alle bærbare ThinkPad-PC-er har vi også testet L590 i henhold til 12 militære spesifikasjoner og mer enn 200 kvalitetskontroller for å forsikre oss om at systemet fungerer under ekstreme forhold. L590 har bevist at den tåler røff bruk – fra den arktiske villmarken til sandstormer i ørkenen, fra vektløshet til søl og fall.

lenovo thinkpad l590

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Lenovo Thinkpad L590 4G”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *