Lenovo Thinkpad L580

kr 0,00

Kategori:

Beskrivelse

IT-avdelingen blir like glad som brukerne

IT-avdelingen kommer til å sette pris den ekstra sikkerheten som det valgfrie fingeravtrykksleseren tilfører L580. Den har dessuten fått bedre produktivitetsegenskaper, noe som innebærer at IT-avdelingen vil få færre klager om trege maskiner. Med et dedikert grafikkort (tilleggsutstyr) kan brukerne gjøre mer uten at det fører til ekstra belastning på prosessoren. Mobilitetsegenskapene forsterkes av global LTE-A WWAN – som gir bedre tilkoblingsmuligheter på fjerntliggende steder – og RapidCharge-funksjonen, som gir opptil 80 % batterikapasitet i løpet av en time. L580 vil gjøre jobben enklere for medarbeiderne dine, noe som vil komme IT-avdelingen til gode. Du kan få flere opplysninger om disse funksjonene nedenfor.

Jobber hardt for å gjøre jobben din enklere

L580 gyver løs på alle oppgavene dine, takket være de nyeste Intel® Core™-prosessorene (med valgfri Intel® vPro™-teknologi for avansert sikkerhet og administrasjon), et utvalg raske SSD-lagringsløsninger eller HDD-lagringsløsninger med stor kapasitet, og stor minnekapasitet. Med 2 x 2 AC Wi-Fi, LTE-A og et komplett utvalg porter sørger den for tilkobling til Internett og mange ulike typer enheter. Vær forberedt på at gjøremålslisten kommer til å krympe.

ThinkPad L580 15.6-inch versatile business laptop

Vær rustet uansett hvor du drar hen

L580 er 15 % lettere og 19 % tynnere enn den forrige modellen, og er lett å ta med seg hjem når arbeidsdagen er slutt. Tastaturet med bakgrunnsbelysning (tilleggsutstyr) – med hvit LED-belysning – kan brukes i mørke og lar deg få gjort unna viktige oppgaver selv om det har blitt sent. IPS FHD-skjermen med antirefleks er skånsom mot øynene. Med **opptil 11 timer batteritid får du rikelig med uavbrutt arbeidstid uten at du behøver å tenke på stikkontakter – og hvis du må koble til strøm, sørger RapidCharge-funksjonen for 80 % batterikapasitet i løpet av en time. Og når du kommer tilbake, sørger den nye mekaniske USB-C-dokkingstasjonen på siden for enkel tilkobling på skrivebordet.

ThinkPad L580 15.6-inch versatile business laptop

Flere tilkoblingsmuligheter, større produktivitet

L580 kan koble deg til, enten du vil ha tilgang til nettet eller ønsker å bruke en ekstern enhet. Utvalget av I/U-porter som USB Type-C, USB 3.0 og HDMI gjør det enkelt å koble til de fleste eksterne enheter, og nærfeltskommunikasjon (NFC-teknologi) sørger for trådløs kommunikasjon mellom PC-en og andre NFC-enheter i nærheten. Dual Band AC (2 x 2) og Bluetooth® 4.2 gjør trådløs nettilkobling til en lek, og selv om du ikke er i nærheten av en ruter, sørger det innebygde globale mobile bredbåndet LTE-A for tilkobling.

ThinkPad L580 15.6-inch versatile business laptop

Glem passordet – og andre bekymringer

Med tilleggsutstyr som integrert fingeravtrykksleser og slipper du å huske på passord! Bare legg fingeren på fingeravtrykksleseren for å få tilgang til L580 for å logge på automatisk. I tillegg hindrer fingeravtrykksleseren biometrisk hacking takket være beskyttelse mot spoofing – fingeravtrykket lagres inni brikken og blir ikke sendt ut når du logger på.

Dataene beskyttes av dTPM (discrete Trusted Platform Module), som krypterer informasjonen. Og ikke minst forsterker FIDO (Fast Identity Online) autentiseringen og pakker inn tilgangsinformasjon i tre lag med sikkerhet. FIDO-autentisering gjelder for nettpålogging, for eksempel når du logger på nettsteder som Facebook eller Google eller betaler via PayPal, Visa osv. Denne globale løsningen gir bedre sikkerhet for nettbaserte tjenester, reduserer kostnader for organisasjoner og er enklere og tryggere for brukerne.

ThinkPad L580 15.6-inch versatile business laptop

Overlat de tunge takene til assistenten din

Start med Windows 10 Pro på L580, som inkluderer din egen personlige assistent, Cortana. Med en 8. generasjon Intel® Core™-prosessor får du all ytelsen og hastigheten du trenger. Du slipper dessuten å lete etter filer eller bilder eller møter igjen – la Cortana gjøre jobben for deg! Integrer Cortana i kalenderen, så kan du søke på grunnlag av tidspunktet da du jobbet med en fil eller personen du samarbeidet med, i stedet for å måtte huske filnavn.

ThinkPad L580 15.6-inch versatile business laptop

Lang levetid

L580 er laget for å vare og har blitt testet for det. Den har den samme velkjente påliteligheten som andre ThinkPad-maskiner og støttes gjennom en basisgaranti på ett år, med mulighet for forlengelse til opptil tre år.

ThinkPad L580 15.6-inch versatile business laptop

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Lenovo Thinkpad L580”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *