Lenovo Thinkpad L490

kr 11.995,00

Kategori:

Beskrivelse

Én ting mindre å tenke på

ThinkPad L490 er laget med sikkerhet i tankene og fås med fingeravtrykksleser og infrarødt kamera som tilleggsutstyr. Den har også gode konfigurasjonsmuligheter og gjør hverdagen enklere for brukerne med sin alltid like gode ytelse og 12 timers batteritid.

Takler alt like enkelt

Med 8. generasjons Intel® Core™ i5-prosessor pløyer L490 seg enkelt gjennom så å si alle oppgaver. Likevel veier den bare fra 1,69 kg. SSD og 14″ flerberøringsskjerm fås som tilleggsutstyr.

Makes light of heavy work

Laget for å bli tatt med

Med opptil 12 timers batteritid kan L490 holde det gående hele dagen. Når batteriet begynner å gå tomt, øker hurtigladingsteknologien kapasiteten til 80 % på bare 60 minutter. Som tilleggsutstyr får du bakgrunnsbelyst tastatur – med hvitt LED-lys – som gjør at du kan jobbe selv i svak belysning.

Gode tilkoblingsmuligheter

L490 har godt med porter, inkludert HDMI og USB-C, for lettvint tilkobling til andre enheter. Tobånds AC (2×2) Wi-Fi og Bluetooth® 5.0 får deg raskt ut på nettet. Nærfeltskommunikasjon (NFC) og LTE-A-teknologi (tilleggsutstyr) lar deg koble maskinen til NFC-enheter og holde deg eksternt tilkoblet.

One well-connected machine

Logg på enkelt og sikkert

Hvorfor skrive inn passord når det holder med et fingeravtrykk eller smil? Med fingeravtrykksleseren og det infrarøde kameraet, begge deler tilleggsutstyr, logger du på raskt og sikkert via avansert biometrisk teknologi og Windows Hello-programvaren for ansiktsgjenkjenning. Og med ThinkShutter-dekselet kan du lukke webkameraet når det ikke er i bruk.

Teknologi du kan stole på

Som med alle bærbare ThinkPad-PC-er har vi også testet L490 i henhold til 12 militære spesifikasjoner og mer enn 200 kvalitetskontroller for å forsikre oss om at systemet fungerer under ekstreme forhold. L490 har bevist at den tåler røff bruk – fra sandstormer i ørkenen til den arktiske villmarken, fra søl og fall til vektløshet.

Technology you can count on

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Lenovo Thinkpad L490”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *