Acer Swift 3 14″

kr 9.995,00

Kategorier: , ,

Beskrivelse

Har du behov for en lett og praktisk bærbar datamaskin med god batterikapasitet? Acer Swift 3 bærbar PC har en 14″ stor skjerm, en tykkelse på 1,59 cm og veier kun 1,2 kg. I tillegg har den et iøynefallende metalldesign som gjør den ekstra robust. Med en batteritid på opptil 11 timer kan du fint klare deg en arbeidsdag eller skoledag skulle du glemme igjen laderen hjemme.

11. generasjons Core i7
For å gi en eksepsjonell ytelse er PC-en utstyrt med en 11. generasjons firekjernet prosessor fra Tiger Lake-serien. Ved standardhastighet kan den opprettholde en god frekvens på 2,8 GHz, og ved behov kan den gå opp til 4,7 GHz uten at det trekker for mye strøm fra enheten. Støttet av integrert Intel® Iris® Xe-grafikk, vil du kunne se, spille, skape og mye mer, uten å måtte bekymre deg for hakking eller forsinkelser. Prosessoren støttes av 16 GB LPDDR4X RAM.

SSD-lagring
Den bærbare PC-en benytter rask 512 GB M2.SSD-lagring som lar deg starte opp systemet eller laste spill på bare noen sekunder.

Skjerm
Det 14 tommer store IPS-panelet med Full HD 1080p-oppløsning sikrer skarp og detaljrik kvalitet til videoer og bilder. IPS-teknologien sikrer dypere kontrastnivå, klarere farger og bredere innsynsvinkler.

HDMI
Bruk HDMI-utgangen for å koble PC-en til en HD-TV eller projektor for å vise bilder og video i Full HD 1080p-oppløsning på en stor skjerm.

Tilkoblingsmuligheter:
– 1 stk. HDMI-port
– 2 stk. USB-A 3.2 Gen 1-port
– 1 stk. USB-C 3.2 Gen 2 / Thunderbolt 4-port
– Lynraskt WiFi-ax, Bluetooth 5.1, Gigabit Ethernet-port
– 3,5 mm kombinert port til hodetelefoner og mikrofon

Andre egenskaper:
– Integrert webkamera
– Operativsystem: Windows 11 64-bit
– Li-ion-batteri for opptil 11 timers batteritid per lading