Tilbud!

Acer Enduro N3 14″

kr 12.995,00

Kategorier: , ,

Beskrivelse

Acer Enduro N3

Prosessor Intel Core i5 (10. generasjon) 10210U / 1,6 – 4,2 GHz
Harddisk 512Gb M2 SSD
Minne 8Gb DDR4 2666MHz (Maks 12Gb)
Grafikkort Intel UHD Graphics
Tilkoblinger 3x USB, VGA, HDMI, 3,5mm, SD kort leser, WiFi
Størrelse Vekt: 2Kg
Operativsystem Windows 10 Pro

 

Den tynneste og letteste IP53-klassifiserte og bestandige bærbare PC-en på 14″ er designet for fagfolk på farten som krever ekstra pålitelighet og førsteklasses sikkerhet. Enduro N3 kombinerer bestandighet i militær standard (MIL-STD-810G), IP53-sertifisering og en unik Aquafan™ som er designet for å støte bort vann og dråper fra alle vinkler og overholder alle krav på jobben.

 

  • 10. generasjons Intel® Core™ i5-prosessor1
  • NVIDIA® MX230-grafikk
  • MIL-STD-810G-sertifisert
  • Den tynneste og letteste 14″ IP53-klassifiserte og robuste bærbare PC-en

Tynn, lett og solid

Med en vekt på bare 1,985 kg og en beskjeden høyde på 24,85 mm er denne bærbare PC-en den tynneste og letteste 14″ IP53-klassifiserte og robuste bærbare PC-en som er designet for fagfolk på farten som vil ha en stilig og moderne look.

Slagbestandig

Den robuste bærbare PC-en er laget av sjokkabsorberende materialer, inkludert et skall i bikakestruktur, og er skapt for å tåle støt, fall og vann. De sjokkabsorberende hjørnene og det forsterkede designet beskytter harddisken og er sertifisert uavhengig for å overholde standarden MIL-STD 810G for slagfasthet.

Sølesikker

Den bærbare PC-en kommer med IP53-beskyttelse og er dermed designet for å kunne brukes under våte forhold. Skjermen er dekket av Corning® Gorilla® Glass som beskytter mot vann langs alle kantene. I/U-portene er også forseglet for å beskytte mot inntrenging av væske, og tastaturet har dreneringshull slik at det holder seg tørt.

Høy sikkerhet

Vi tar sikkerhet på alvor, og denne modellen leveres med aller beste. Trusted Platform Module på maskinvarenivå (TPM) 2.0 er en kraftig chip som beskytter mot tukling og som ser etter tegn til inntrenging under oppstart. Denne modellen gir ytterligere sikkerhet ved pålogging med fingeravtrykk, Windows Hello og andre ytterligere sikkerhetsfunksjoner fra Windows 10.

Et batteri som varer hele dagen

Med lang batteritid trenger du ikke å bekymre deg for å gå tom for strøm under viktig arbeid. Med dette batteriet kan du arbeide i opptil 13 timer.

Ytelsen du trenger

På dagens moderne arbeidsplass trenger du en bærbar PC med ytelsen til å få jobben gjort. Med en kraftig 10. generasjons Intel® CoreTM i5-prosessor, et valgfritt, diskre NVIDIA® MX230-grafikkort, 8 GB DDR4-minne og 512 GB PCle Gen3 NVMe SSD er det enkelt å arbeide trygt uansett hvor du er.